30 Haziran 2012 Cumartesi

İYİ OLAN KAZANSIN (THİS MEANS WAR )

Bu filmi övecek değilim. İlk yarıyı sıkıcı bile buldum, ikinci yarısı filmi kurtarıyor. Film, uzun zamandır dinlemediğim Sade’nın sesini duymak, Reese Witherspoon’un güzel kıyafetlerini görmek için izlenebilir. 


Romantik komedi ve aksiyon türündeki filmin başrollerini Reese Witherspoon, Chris Pine ve Tom Hardy paylaşıyor. McG’nin yönettiği 2012 yapımı film 95 dakika sürüyor.

Filmin konusu şöyle; CIA’de ajan olarak çalışan iki arkadaş birbirinden farklı karakterlere sahiptir. Her ikisinin de hayatında ciddi bir ilişkisi yoktur. Lauren  (Reese Witherspoon) ise aradığı aşkı bir türlü bulamayan genç bir kadındır. Lauren, arkadaşının ısrarı sonucunda Tuck (Tom Hardy) ile internetteki bir site aracılığıyla tanışır. Kısa bir süre sonra da bir DVD dükkanında diğer ajan FDR Foster (Chris Pine) ile tanışır.

Her ikisi ile de çıkmaya başlayan Lauren, hangisini seçeceği konusunda çok kararsızdır. Öte yandan iki arkadaş aynı kızla çıktıklarını öğrenince önce şaşırırlar sonra ise bütün taktikleri deneyerek Lauren’ı elde etme mücadelesine girerler.

Filmin ilk bölümü sıkıcıydı, ikinci bölüm biraz daha hareketli ve komikti. Yine de seyredilmeye değecek bir film değil. Ancak Reese Witherspoon’ın giydikleri, iki yakışıklı erkek oyuncu ve Sade’nın unutulmaz şarkısı Smooth Operator’ü dinlemek için izlenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...